У Львові запустили сайт Матчу чемпіонату світу з шахів 2016

2668 0
Відтепер у Львові працюватиме веб-сайт, присвячений Матчу ФІДЕ за звання чемпіонки світу з шахів, що відбудеться в березні цього року. Повідомила прес-служба Львівської міської ради
фото: lviv2016.fide.com

фото: lviv2016.fide.com

Як розповіли у Львівській дирекції з організації та проведення Матчу, сайт є двомовним – українською та англійською, і саме за цією адресою можна буде дізнаватись усі новини, пов’язані з подією. Тут розміщуватимуть інтерв’ю з Марією Музичук та Хоу Іфань після кожної партії, а також лише через цей ресурс відбуватиметься он-лайн трансляція усіх десяти партій матчу.

Ресурс знаходиться за адресою http://lviv2016.fide.com/.

Нагадаємо, що 1 березня 2016 року у Львові розпочнеться Матч ФІДЕ за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою Марією Музичук та претенденткою на титул китаянкою Хоу Іфань. Матч складатиметься з десяти партій та триватиме до 17 березня.

Читайте також: Люди Твого міста: Марія музичук про шахи та любов до Львова

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!