Львів'яни просять продовжити маршрут №21 до села Рясне-Руське

3076 1
Для того, аби петицію розглянули не сесії міської ради, необхідно зібрати 500 голосів.
фото: ternopil.news

фото: ternopil.news

У Львові зареєстрували петицію про продовження маршруту №21 Головна Пошта – ТЦ «Три Слони» до села Рясне-Руське. Для того, аби петицію розглянули не сесії міської ради, необхідно зібрати 500 голосів.

Автор петиції Роман Папка зазначає, що продовження маршруту не тільки вирішить проблему мешканців масиву у Підрясному, а й допоможе тим, хто мешкає у Рудному та Рясне-Руському.

Читайте також: Автобус №47 почав курсувати до Рясного. Розклад

«Дачний масив Підрясному активно розбудовується, але єдиний громадський транспорт, що проїжджає відрізок кільцевої між смт. Рудне і с. Рясне-Руське – це автобус №1001. Він надто нестабільний (інтервал – одна година на вихідних), дуже малий (переобладнані "газельки") і дорожчий. 21-й маршрут є стабільнішим та має більші автобуси. Продовження маршруту із порожньої кінцевої ТЦ "Три слони" на 5 км (+3 зупинки) не тільки вирішить проблему мешканців масиву, а й допоможе мешканцям смт. Рудне і с. Рясне-Руське», – вважає автор петиції.

Читайте також: Коли приватні перевізники Львова куплять нові автобуси

Додамо, що до кінця збору підписів залишилося 36 днів.



Читайте також:
4 Червня, 2019 09:25
666 ... та най ті "львів'яни" не розмінюються на дріб'язок і відразу вимагають продовжити маршрут до конкретної адреси -- вул. буд. кв. ... 21 маршрут НЕ пролягає через центр і НЕ ускладнює нікому рух по львівських вулицях ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!