У Львові зареєстрували петицію про продовження трамвая з Сихова до Наукової

7757 1
За тиждень петиція набрала 372 голоси.
Фото: wikimedia.org

Фото: wikimedia.org

У Львові зареєстрували петицію про продовження трамвайної лінії від вулиці Вернадського до вулиці Наукової через автовокзал на Стрийській. За тиждень за петицію проголосували 372 мешканці Львова з 500 необхідних.

Читайте також: Уздовж трамвайної лінії на Сихів встановлять нові світлофори. Інтерактивна мапа

Авторка петиції Наталія Собко зазначає, що таким чином удасться з’єднати два спальні райони у межах вулиць Наукова — Стрийська — Вернадського — Княгині Ольги. Водночас проектована вулиця Вернадського зможе розвантажити Стрийську та Наукову. Крім цього, проект передбачає добудову шляхопроводу на Княгині Ольги.

«Завдяки добудові моста з’явиться зручна транспортна розв’язка, вулиця закільцює два райони: один трамвай буде їхати з Княгині Ольги через центр на Сихів, а інший — з Сихова на Княгині Ольги і в центр. Також ці райони напряму будуть з’єднуватися із залізничним вокзалом», — пише авторка петиції.

Додамо, що плани продовжити трамвай на вулицю Княгині Ольги та до Залізничного вокзалу озвучили під час запуску трамвая на Сихів восени 2016 року. 

Читайте також: «Трамвай на Сихів» матиме два маршрути: до центру і до вокзалу

Нагадаємо, петиція про продовження вулиці Ряшівської у Франківському районі Львова набрала необхідну кількість голосів.

Вікторія Ейсмунт

Схема авторки петиції


Читайте також:
3 Грудня, 2018 17:27
666 ... спершу хотілось би почути від отих "папуг" , що каркали з усіляких "гілок" -- " трамвай Садового знову зламався !..Садовий знов обіс.рався ! " , реальне вибачення за свою "допомогу" в побудові трамвайної колії на Сихів ... потім най спробують знайти фінансування під оту "пеицію" ... а потім можуть спробувати там щось вкрасти , як Садовий "вкрав" ... вони ж бачили , як він спрацював , то ж най і самі попрацюють ...та народжений киздіти ніколи не буде мішки тягати ... Садовий закінчить (чи доведе до закінчення) розпочаті роботи і піде ( бо оті "патрійоти" його конкретно дістали) ... а от далі що буде ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!