У Львові заспівають на найстарішій мові світу

1329 0
26 березня львів’яни та гості міста матимуть можливість не тільки послухати, але й поспівати на найстарішій мові світу - санскриті. Відтак, гурт «AtmAsfera» у рамках European Mantra Diving Tour створить у Львові музичне інтерактивне шоу «Mantra Diving».
Фото: woodstock.in.ua

Фото: woodstock.in.ua

Унікальність гуртові надають тексти – древні мантри на санскриті, які подано у сучасному звучанні: жива арфа, флейта, мандоліна, фізгармонія, елементи електроніки й вокал солісток гурту Калінді та Ямуни.

«Mantra Diving» – це ковток свіжого повітря для жителів великих міст, - зазначає Калінді. – Це абсолютно новий формат на українській музичній сцені, в якому поєднались музика, стиль і древні тексти на санскриті – мантри. Співаючи мантри, глядач зможе піднестись над буденністю й тривогами, а чуттєві мелодії огортатимуть, створюючи незабутню атмосферу спокою та невагомості. На цьому концерті все буде зроблено для того, щоб люди могли почуватися як вдома, розслабитися і відпочити».

«AtmAsfera» побувала з концертами у більшості країн Європи, а також в Індонезії та Казахстані. Музиканти підкорюють глядачів не лише музикою та стилем, а й ідеєю гуманізму «World music – World Peace».  

Концерт відбудеться у клубі «Event Hall KINO» (вул. Чорновола, 2). Початок о 19.00.

Вхід: благодійні внески.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!