У Львові засудили двох підлітків, які катували і пограбували безпритульних

1874 0
Підлітки отримали понад 8 і 12 років ув’язнення.
Фото:прокуратура Львівщини

Фото:прокуратура Львівщини

Cуд виніс вирок двом хлопцям, які вбили і пограбували безпритульних у Львові. Підлітки отримали понад 8 і 12 років ув’язнення. Про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: Перше правило – мовчати про коронавірус. Як переживають карантин бездомні у Львові

Двох мешканців Львова, 18-річного студента та 17-річного школяра, обвинувачували у нападі на двох безпритульних, в результаті чого вони померли. Суд підтримав позицію прокурорів і визнав обвинувачених винними. Їм призначили покарання: старшому – 12 років та 2 місяці позбавлення волі, а молодшому – 8 років та 2 місяці ув’язнення.

«Встановлено, що двоє львів’ян, віком 18 та 17 років, били чоловіків металевою трубою та дерев′яними ніжками від меблів, обливали моторним маслом та посипали сухою будівельною сумішшю, водночас, знімали усе, що відбувалось, на свої смартфони»,йдеться у повідомленні прокуратури.

Внаслідок такої жорстокості, один із постраждалих, 70-річний чоловік, помер одразу, інший – у лікарні.

Читайте також: У Львові на стіні будинку, де замордували безпритульних, намалюють мурал

Нагадаємо, що 12 вересня близько 17.00 год у поліцію надійшло повідомлення про те, що у закинутій будівлі на вулиці Богдана Хмельницького у Львові виявили тіло 70-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. В іншій кімнаті цієї ж будівлі перебував ще один 64-річний чоловік з чисельними тілесними ушкодженнями, який згодом помер у лікарні від отриманих травм.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!