У Львові затопило вулицю через невивезене сміття

3369 0
Сьогодні, 4 жовтня, на вулиці Коломийській у Львові злива рознесла сміття по усій вулиці. Про це Tvoemisto.tv повідомили читачі.

Як повідомив Tvoemisto.tv Володимир Івасюк, заступних голови Сихівської райадміністрації, «потоп» на вулиці Коломийській виник через те, що сміття «закоркувало» дощоприймачі.

Одначе, станом на 14:00 годину там вже працюють комунальники. Як повідомила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, майданчики зі сміттям на вулиці Коломийській прибирають. Майданчики обслуговує ОСББ. Однак, через ситуацію, що склалась через погодні умови, двірники зараз прибирають територію.

«Це майданчики ОСББ. Вони справді були перевантажені. Сьогодні перевізник сміття забрав, те, що залишилось, обіцяв вивезти до кінця дня. На місці працює 3 двірників», – розповіла Ірина Маруняк.

Читайте також: Сьогодні Львів «плаває». Фото, відео

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!