Політична реклама

У Львові затори: приїхали спікери

1491 2
Прибуття у Львів Голови Верховної Ради Володимира Литвина і спікера польського парламенту Ґжегожа Схетини спричинило до заторів на дорогах міста

Як повідомив кореспондент «Львівського порталу», найбільше проблем з пересуванням на вулицях, що неподалік від аеропорту. Проїзд вулицями Любінська, Виговського, Патона практично унеможливлений. Подекуди «допомагають» утворенню корків львівські правоохоронці, котрі перекривають рух транспорту. За свідченням кореспондента, міліції у районі аеропорту надзвичайно багато.

Нагадаємо, сьогодні, 11 жовтня, відбувається офіційний візит до Львова голови Верховної Ради України Володимира Литвина та маршалка польского Сейму Ґжегожа Схетини, котрі візьмуть участь в урочистій академії з нагоди 350-річчя Львівського національного університету імені Івана Франка і проведуть двосторонню зустріч.

Також Литвин під час візиту до Львова ознайомиться з ходом будівництва нового терміналу Львівського аеропорту.

11 Жовтня, 2011 14:55
Салдатъ То то не литвино било!
То був кровосіся.
11 Жовтня, 2011 13:36
о_о Литвин приїхав бити дзеркальця місцевим водіям? Краще б сидів собі у Києві і носа до Львова не пхав.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!