У Львові затримали 22-річну дівчину, яка переправляла ухилянтів за кордон

3759 0
За свої послуги зловмисниця брала 1800 євро.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

У Львові затримали 22-річну українку, як за 1800 євро переправляла ухилянтів за кордон. За ці гроші вона обіцяла надати документи, з якими безперешкодно можна перетнути державний кордон. Про це повідомили в Управлінні СБУ у Львівській області. 

«Оперативники встановили, що протиправну діяльність організувала 22-річна громадянка України. Вартість своїх «послуг» вона оцінила у 1800 євро. За ці гроші зловмисниця обіцяла «документи», які дають змогу безперешкодно перетнути державний кордон», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Чоловіків можуть зобов’язати повернутися з-за кордону під час війни

Зловмисницю викрили та повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, також обрали запобіжний захід.  Наразі триває слідство для встановлення усіх осіб причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, що за словами секретаря РНБО Олексія Данілова, чоловіків, які покинули Україну після 22 лютого без відповідного дозволу, будуть виловлювати на зворотному шляху. Вони повинні будуть пояснити, через який пункт вони покинули країну і на підставі яких нормативно-правових документів. Кожен, хто поїхав з України у «відрядження», повинен мати окремий документ від прикордонників.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!