У Львові затримали банду, яка обкрадала будмайданчики

1860 0
Зловмисників затримали 10 квітня, відразу після чергової крадіжки – з новобудови на вулиці Пасічній у Львові.

У Львові правоохоронці викрили банду, яка викрадала обладнання та металеві опори з будівництв. Зловмисникам вдалось пограбувати щонайменше п’ять будмайданчиків. Загальна сума викраденого – понад мільйон гривень. Про це інформує пресслужба поліції Львівщини.

Читайте також: На Львівщині викрили незаконне виробництво горілки відомих марок

«Під час досудового розслідування встановлено, що шестеро зловмисників, мешканці Дніпропетровської, Херсонської, Запорізької, Івано-Франківської областей та один – з Автономної республіки Крим віком від 18 до 42 років, винаймали помешкання у Львові. У своєму розпорядженні вони мали два мікроавтобуси, якими у темну пору доби їздили на будівництва, звідки викрадали металеві опори опалубки, які в подальшому перевозили в орендований гараж на зберігання», – повідомляють правоохоронці.

Зловмисників затримали 10 квітня, відразу після чергової крадіжки – з новобудови на вулиці Пасічній у Львові, звідти вони викрали 250 стійок опалубки.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили викрадені з будівництв стійки, загальна вартість яких становить близько 1,3 мільйона гривень.

Слідчі повідомили затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманим запобіжні заходи.

Фото пресслужби Нацполіції



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!