У Львові затримали чоловіка, який намагався розбестити школярку

10045 0
Ним виявився раніше неодноразово судимий 50-річний мешканець Києва.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Львові поліція затримала зловмисника, який намагався вчинити розпусні дії щодо учениці львівської школи №43, йдеться у повідомленні Поліції Львівської області.

Читайте також: Поліція оголосила в розшук чоловіка, що намагався розбестити 7-річну школярку

Ним виявився раніше неодноразово судимий 50-річний мешканець Києва. Невдовзі слідчі повідомлять йому про підозру в розбещенні неповнолітніх. За скоєне йому загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

За повідомленням Ігоря Зінкевича, чоловіка затримали на вул. Кульпарківській.

Читайте також: Перевдягнений в жінку невідомий проник до львівської школи і чіплявся до дитини

Нагадаємо, що невідомий чоловік, що переодягнений в жінку, проник до львівської школи №43, що на вул. Масарика. Він зайшов до жіночої вбиральні та намагався розбестити другокласницю.  Дівчинки не було 20 хвилин і за нею пішла вчителька. Він злякався, відштовхнув вчительку та втік. Факт проникнення сторонньої особи виявили вже у двох школах Львова, однак не уточнюють, у яких саме. Також зафіксували інциденти між учнями шкіл та цією людиною.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!