У Львові затримали чоловіка, який підрізав свідка крадіжки у трамваї №8

6378 0
Упізнав зловмисника інший очевидець подій.
Фото: sykhiv.media

Фото: sykhiv.media

Учора, 16 жовтня, у Львові близько 21:20 25-річний львів’янин із друзями затримав чоловіка, підозрюваного у різанині в трамваї №8, що сталась 13 жовтня. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Затриманого передали поліції. Львів’янин, який його затримав – студент одного із львівських вишів, учасник бойових дій. Він був свідком події в трамваї та упізнав зловмисника.

Затриманий – 36-річний мешканець Мостищини. Зараз правоохоронці проводять слідчі дії, невдовзі суд обере для зловмисника запобіжний захід.

Нагадаємо, 13 жовтня у трамваї №8 45-річний чоловік став свідком спроби крадіжки мобільного телефону. Коли він зробив зауваження, то крадій вдарив його ножем у груди. Із пораненням чоловіка забрали до реанімації.

За фактом події 13 жовтня відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування триває.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!