У Львові затримали чоловіка, який повідомив про «замінування» залізничного вокзалу

1616 0
Вибухівку шукали учора ввечері.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Учора, 17 листопада, близько 19:35 на номер 102 надійшло повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу Львова. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Людина, яка подзвонила, жодних вимог не висувала, зазначають у поліції.

Правоохоронці завершили обстеження вокзалу близько 20:35, евакуацію пасажирів та працівників не проводили. Вибухового пристрою на території львівського вокзалу не виявили. Затримки руху поїздів не було.

Натомість співробітники Нацполіції затримали мешканця Івано-Франківської області, який, імовірно, надав неправдиве повідомлення про замінування.

Нагадаємо, 14 листопада на електронну скриньку Нацполіції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування 25 будинків, 9 готелів, 11 ТРЦ, 11 лікарень, всіх шкіл, дитячих садочків, банків та культових споруд. Інформація про вибухові пристрої не підтвердилась.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!