Правоохоронці затримали чоловіка, який у травні підірвав авто львівського підприємця

2210 0
За вчинене злочинцю загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Поліція затримала чоловіка, який у травні підірвав автомобіль львівського підприємця. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівщини.

Правоохоронці зібрали докази причетності 49-річного львів’янина до замаху на вбивство львівського підприємця і сьогодні, 29 жовтня, намагалися вручити йому підозру. Втім чоловіку вдалось утекти. Цього ж дня його затримали між Львівською та Тернопільською областями. Йому інкримінують замах на вбивство, вчинене способом небезпечним для життя багатьох осіб.

Наразі вирішують питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме про тримання під вартою. За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, 15 травня на вулиці Трускавецькій стався вибух. З’ясувалося, що у авто BMW Х6 львівського підприємця підклали саморобну вибухівку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!