У Львові затримали чотирьох людей, які знімали на відео ракетні удари

1700 0
Наразі чоловіки перебувають у фільтраційних пунктах СБУ.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Служба безпеки України затримала 4 людей. Вони знімали на відео ракетні удари, які 3 травня росіяни завдали по Львову. Чоловіки поширили відео прильотів ракет у Телеграм-каналах, після чого вони розповсюдилися по інших соцмережах. Про це повідомляє СБУ.

«3 травня я став свідком прильоту ракети у місто Львів. Я зняв це на свій телефон, та виклав у Телеграм-канал. Я розумію, що цього не можна робити, що це може призвести до шкоди», –  розповів на відео, яке оприлюднила СБУ, один із затриманих. 

Читайте також: Це – цілеспрямований удар по ланцюгах постачання. Що відомо про ракетну атаку у Львові

СБУ зазначає, що після таких відеокадрів «режисери» опиняються на фільтраційних пунктах правоохоронців, де мають змогу подумати над своїми вчинками.

Нагадаємо, що ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Світло планували відновити впродовж ночі, однак станом на ранок 4 травня ще частина мешканців залишається без світла. Також без струму дві насосні станції.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!