У Львові затримали «елітних» наркоторговців

3499 0
За цінами чорного ринку вартість одного грама героїну становить понад 3 тис. грн.
Фото: Прокуратура Львівської області

Фото: Прокуратура Львівської області

У Львові затримали трьох чоловіків, що займалися збутом елітного наркотичного засобу – героїн. Про це повідомила головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

Зазначається, що чоловіки 37, 40 та 48 років системно працювали в злочинній групі. Дози героїну  варіювали від 0.125 до 0.5 грама. За цінами чорного ринку вартість одного грама становить понад 3 тис. грн.

«Ділки розповсюджували товар прямо зі своїх помешкань. Всі клієнти були постійними, це переважно заможні львів'яни. Сьогодні провели чергову оперативну закупку та санкціоновані обшуки», – каже Ірина Діденко.

Наразі дії чоловіків кваліфікують за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За вчинене їм загрожує від 6 до 10 років неволі та конфіскація майна. Їм готують підозри та клопотання про орання міри запобіжного заходу.

Фото прокуратури Львівської області

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!