У Львові затримали групу серійних розбійників, які грабували квартири та офіси

2320 1
Зловмисники «заробляли» розбійними нападами.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

У Львові поліція і паідрозділ КОРД затримали групу розбійників, які скоїли серію злочинів у листопаді-грудні 2019 року та були раніше засуджені за подібні злочини. Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Львівській області.

Група складається з організатора і трьох членів, які «спеціалізувалися» на розбійних нападах, квартирних та офісних крадіжках. 

«Слідство встановило їхню причетність до розбійного нападу на офісне приміщення, квартирної крадіжки та крадіжки сейфа зі СТО. Із квартири вони викрали вісім тисяч доларів та прикраси на 200 тисяч гривень. Для того, щоб потрапити до приміщення СТО фігуранти розібрали стіну та забрали сейф із 70 тисячами гривень», – ідеться в повідомленні поліції.

Читайте також: У Львові шукають зниклого безвісти чоловіка

Зловмисники мали дві машини на іноземній реєстрації, що спалили після скоєння злочинів. Їхні рештки поліція знайшла у полі за Львовом. Самі зловмисники втекли за кордон, їх оголосили у розшук, знайшли та затримали.

Усі затримані – мешканці Львівщини, неодноразово засуджені за вчинення тяжких злочинів, зокрема розбійні напади, грабунки, крадіжки, викрадення транспортних засобів, хуліганство.

Під час обшуків у них вилучено зброю, речі, ймовірно викрадені з помешкань громадян, а також різні ключі, відмички та інші знаряддя злочину.

Затриманим повідомили про підозру. Їм інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка з проникненням у приміщення) та ч. 3 ст. 187 (розбійний напад) Кримінального кодексу України.


Читайте також:
11 Лютого, 2020 16:55
666 ... щоб забрати 8тис. зелених і 70тис.грн. , вони не пожалкували навіть дві машини спалити ? ... та вам (хто таке розказує) не протоколи писати , а казочки для івасиків-дурників законослухняних про івасиків-дурників закононеслухняних ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!