У Львові затримали ґвалтівника. Шукають постраждалих

6438 0
Про зґвалутвання у міській поліклініці повідомив 76-річний дідусь. Зловмисник представився лікарем і запропонував оглянути його.
фото: interpress.az

фото: interpress.az

Учора, 18 серпня, близько 13:00 години мешканець містечка Українка Київської області 1987 р.н. у 4 міській поліклініці, що на  Проспекті Червоної Калини, 68, в приміщенні туалету зґвалтував неприроднім способом 76-річного дідуся.

Як повідомила Tvoemisto.tv речниця ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, ґвалтівника вже затримали працівники карного розшуку Сихівського відділу поліції.

Наразі тривають слідчі дії. Працівники кримінальної поліції просять львів’ян подивитись на фото і повідомити, якщо раптом хтось особисто або ж члени родини та знайомі постраждали від злочинних дій даної особи.

Звертатися просять безпосередньо до Сихівського відділу поліції або ж на гарячу лінію 102.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!