У Львові затримали інтернет-торговців наркотиками. Фото

7352 0
Вони домовлялись з клієнтами через месенджери та робили «закладки» по місту.
Фото: поліція Львівщини

Фото: поліція Львівщини

У Львові правоохоронці затримали групу з 4-х наркоторговців, які продавали наркотичні речовини через Telegram. Про це повідомляє прес-секретарка Генпрокурора України Лариса Сарган.

«За результатами проведених обшуків вилучено 208 г амфетаміну, 4,5 кг канабісу, 71 таблетку МДМА (екстазі), 156 марок ЛСД, $14,8 тис., 91 тис. грн», – ідеться в повідомленні.

Фото: Лариса Сарган/Facebook

Підозрюваних у злочині працівники слідчого управління поліції затримали згідно із ст. 208 КПК України. Тривають слідчі дії та готуються клопотання про обрання їм запобіжних заходів.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, організатор групи – 22-річний уродженець Черкаської області – приймав замовлення через месенджери, а розповсюджував наркотики, роблячи «закладки» по місту. Вартість вилучених у підозрюваних речовин, за даними поліції, на «чорному» ринку становить близько 1,5 млн грн.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Окрім організатора, в групі були ще двоє чоловіків та жінка. Поліція вийшла на наркоторговців через контрольні закупки. У затриманих вилучили мобільні телефони та ноутбуки, що вони використовували для злочинної діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!