Поліцейські затримали ще низку диверсантів, деякі жили в хостелі у Львові

5203 0
Підозрювані збирали дані про стратегічні об'єкти.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

У Львові поліцейські затримали кількох диверсантів, які допомагали російській армії та збирали дані про стратегічні об'єкти. Зокрема, як повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області, на одній із вулиць міста зупинили підозрілого чоловіка, в якого під час перевірки особистих речей виявили відео однієї із військових частин.

Ще одну особу виявили в районі стратегічного об'єкту. Побачивши поліцейських, він почав видавати з себе людину з інвалідністю, а згодом спробував схопити зброю патрульних. Чоловік приїхав з північного сходу країни кілька днів тому. Іще одного чоловіка затримали неподалік центру. У нього виявили штик-ніж від автомата.

Читайте також: За мітки для коригування вогню світить до 15 років тюрми

Небайдужі викликали патрульних на підозрілих осіб у хостелі. У матері та сина, які приїхали з Криму, виявили карти з позначеними важливими установами міста, щоденні значні перекази грошей, заява з проханням надати російське громадянство та інше. Ще один член родини живе в Росії.

Кримчанин, за словами небайдужих, які викликали поліцію, постійно спостерігав за комунальним підприємством міста. У його мобільному виявили кілька російських номерів, креслення різних літальних апаратів та гроші, які в Україні не визнаються платіжним засобом.

Усіх осіб доставили у відділок поліції і ними займаються відповідальні служби.

Нагадаємо, що напередодні у столиці диверсійно-розвідувальна група ворога розстріляла родину з трьома дітьми, дорослі та одна дитина загинули. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!