У Львові затримали на отриманні хабара заступницю головного лікаря

2455 0
Сьогодні, 28-го листопада, правоохоронці викрили лікарку у вимаганні й отриманні хабара від пацієнтки у її власному кабінеті.
Фото: lvivportal.ua

Фото: lvivportal.ua

Заступник головного лікаря однієї зі львівських лікарень вимагала 6 тисяч гривень за сприяння у прийнятті на лікування та формування медичної документації. Правоохоронці зафіксували факт отримання грошей від пацієнтки, - повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

Читайте також: Найміть собі лікаря. Українців очікує кардинальна реформа медицини

Зараз проводять досудове розслідування, перевіряють зловмисницю у причетності до інших злочинів. За законом хабарниця може отримати в покарання штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Нагадаємо, нещодавно чиновника Юрія Гольця затримали в центрі Львова під час отримання чергової частини хабара у розмірі 80 тис грн. Гроші виявили та вилучили під час огляду місця події. Міський голова Андрій Садовий розпорядився відсторонити його від виконання посадових обов’язків. А у декларації за 2015 рік Юрій Голець вказав 3 120 гривень на банківському рахунку.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!