У Львові затримали начальника карного розшуку поліції напідпитку

5217 0
Львівські патрульні 7 вересня зупинили автомобіль, за кермом якого знаходився начальник карного розшуку ГУ Нацполіції Львівської області Микола Гладюк. Посадовець був у нетверезому стані.
фото: ТСН,kordon.in.ua

фото: ТСН,kordon.in.ua

«Оформили за ст. 130 КУпАП. До речі, їхав він з атестації, яку цього дня проходив. На захист свого друга приїхав ще один начальник, який, за словами свідків, теж був напідпитку», – написав на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Володимир Парасюк.

Як повідомляє ІА Zik, з власних джерел журналістам стало відомо, що на підмогу підлеглого прибув в.о. керівника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія на службовому автомобілі з водієм. За даними джерел, і водій, і сам Дмитро Загарія теж були у нетверезому стані.

За словами Володимира Парасюка, представники влади нецензурно висловлювались до працівників патрульної служби, а також зловживали службовим становищем.

«Інформація перевірена. Відео з реєстраторів патрульних вже в Міністерстві. Чекаємо реакції від Арсена Авакова та Хатії Дканоідзе», — зазначив нардеп.

Як повідомляє видання Гал-info, з посиланням на власні джерела, Дмитро Загарія незабаром може залишити свою посаду через цей інцидент.

Читайте також: За крок від передової. Я все одно не залишу службу в армії        

За роз’ясненнями Tvoemisto.tv звернулося до Головного управління Національної поліції. Як повідомив у коментарі начальник департаменту комунікації Нацполіції Ярослав Тракало, наразі відомство не готово озвучити офіційну позицію. Поки що з’ясовують деталі.

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!