У Львові затримали патрульного, який виготовляв і продавав наркотики

4848 0
Йому загрожує від 9 до 12 років за ґратами з конфіскацією майна.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Львові під час продажу амфетаміну затримали працівника Управління патрульної поліції у Львові, про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань. Затримання провели учора, 20 травня.

«За попередньою інформацією, правоохоронець облаштував лабораторію для виготовлення наркотичних речовин в квартирі. Він виготовляв амфетамін для подальшого збуту через спільників», – ідеться в повідомленні.

Поліцейського затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час збуту 300 грамів амфетаміну на суму у 54 тис. гривень.

Патрульному мають повідомити про підозру та обрати запобіжний захід із відстороненням від посади. Справою займаються також прокуратура Львівської області та управління СБУ у Львівській області. У разі доведення вини, затриманому загрожує позбавлення волі на термін від 9 до 12 років із конфіскацією майна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!