У Львові затримали підозрюваних в незаконному привласненні 17 комунальних приміщень

2446 0
Поліція затримала двох осіб, яких підозрюють у причетності до масштабної схеми заволодіння комунальним майном, повідомила прес-служба «Об'єднання "Самопоміч" Львів».
Фото прес-служби "Об

Фото прес-служби "Об'єднання "Самопоміч Львів"

За даними прес-служби, затримано двох осіб. Одному з них Залізничний районний суд уже призначив тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 240 тисяч грн.. Щодо іншого затриманого судовий розгляд триває в цей час.

У поліції підтвердили факт затримання, однак подробиць не розголошують. Відомо, що завтра, 8 червня, очільники прокуратури та поліції скликають брифінг. Крім того, в порядку денному сесії Львівської міської ради є інформація прокурора Львівської області і начальника ГУ Національної поліції щодо розслідування цього кримінального провадження.

Наприкінці 2016 року з’ясувалося, що 17 приміщень, які перебували у комунальній власності, перейшли у приватну власність власності фізичних та юридичних осіб. Відтак управління комунальної власності звернулося в правоохоронні органи – Прокуратуру Львівської області, Національну поліцію та СБУ, щоби повернути ці приміщення у власність міста. 

Загальна площа 17 комунальних приміщень – близько 4000 кв.м.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!