У Львові затримали вандалів, яких підозрюють у пошкодженні пам’ятника Бандері. Оновлено

2813 0
За їхнім місцем проживання проведені обшуки та вилучено речові докази.
фото з фейсбуку андрія москаленка

фото з фейсбуку андрія москаленка

У Львові затримали двох осіб, яких підозрюють у тому, що вони 5 лютого облили червоною фарбою пам’ятник Степанові Бандері, що на площа Кропивницького.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Зокрема, за його словами, слідчі Нацполіції Львівської області підозрюють двох осіб у кримінальному правопорушенні за фактом осквернення пам’ятника Степану Бандері.

Читайте також: З'явилося відео, як вандали облили фарбою пам`ятник Бандері у Львові

Максим Козицький додав, що за їхнім місцем проживання проведені обшуки та вилучено речові докази, які підтверджують їх вину. Також зараз проводиться розшук особи, яка може бути ймовірним замовником злочину.

За даними поліції Львівської області, зловмисниками виявилися двоє уродженців Хмельниччини, студенти одного із львівських навчальних закладів, віком 19 та 24 роки. Найближчим часом суд обере їм запобіжні заходи.

Нагадаємо, уночі на 5 лютого невідомі особи облили фарбою пам’ятник Степану Бандері на площі Кропивницького у Львові. Повідомлення до поліції про інцидент надійшло о 2.20.

Камери відеоспостереження управління безпеки міста ЛМР зафіксували, як о 00:13 5 лютого два чоловіки кидали пакети з фарбою у пам`ятник Степанові Бандері.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!