У Львові затримали водія з рекордним вмістом алкоголю в крові

1845 0
Аварія трапилася на вул. Пасічній.
фото: mk.depo.ua

фото: mk.depo.ua

У Львові на місці ДТП без потерпілих вчора, 10 серпня, затримали водія, вміст алкоголю в крові якого перевищував норму у майже 15 разів. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Аварія трапилася на вул. Пасічній. По приїзду на місце події екіпаж побачив одного учасника на пішохідному переході, а іншог трохи осторонь. Патрульні помітили, що водій автомобіля Daewoo, який стояв позаду розбитого Nissan Leaf, наполегливо сигналить, аби той продовжив рух – він не зрозумів, що трапилася аварія.

Читайте також: Чемність заради життя. Як допомогти львівяам цивілізовано поводитись на дорогах

Поліцейські дали вказівку йому проїжджати, але водій спромігся проїхати ще 20 метрів і зупинився посеред перехрестя. Коли інспектори підійшли до нього, то зрозуміли, що чоловік нетверезий. Так, результат алкотестера Drager виявив 2,98 проміле. При тому, що допустима норма становить не більше 0,2 промілле.

37-річному львів’янину винесли постанову за ч.1 ст.122 (за порушення правил зупинки) КУпАП. Також склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!