У Львові затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві чоловіка в центрі міста

4112 0
44-річний львів’янин вдарив ножем жителя Закарпатської області під час конфлікту.
Фото: Національна поліція Львівської області

Фото: Національна поліція Львівської області

У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві мешканця Закарпаття у центрі Львова 2 вересня. Як встановили правоохоронці, 44-річний львів’янин вдарив ножем жителя Закарпатської області під час конфлікту. Поранений помер в операційному відділенні. 

В поліції зазначають, що повідомлення про чоловіка з ножовими пораненнями надійшло у поліцію 2 вересня від медиків швидкої допомоги. Загиблим виявився 37-річний мешканець Закарпатської області. Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 44-річний львів’янин.

Читайте також: У центрі Львова вбили чоловіка

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання –  позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 

Нагадаємо, що 2 вересня близько 16.45 між чоловіками виник конфлікт на проспекті Чорновола у Львові, під час якого старший завдав молодшому удару ножем в область живота, заподіявши йому тілесні ушкодження. Поранений чоловік помер у лікарні.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!