У Львові затримали зловмисників, які багаторазово поповнювали рахунки однією купюрою

1999 0
Чоловіки встигли поповнити рахунки приблизно на 4 тисячі гривень
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Вечорами зловмисники поповнювали мобільні рахунки 500-гривневою купюрою, до якої було прикріплено ізотермічну стрічку. Це давало можливість використовувати гроші повторно. Поліцейські затримали фігурантів на місці, під час вчинення «операції», інформує Національна поліція України

«За попередніми даними, чоловіки встигли поповнити рахунки на 4 тисячі гривень, повторно використовуючи одну купюру. Наразі правоохоронці встановлюють остаточну суму збитків та перевіряють фігурантів на причетність до вчинення аналогічних злочинів»,  – йдеться у повідомленні.

Зловмисникам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу електромереж, автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) Кримінального кодексу України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!