У Львові затвердили електронну систему реєстрації дітей у садки

3351 0
У Львові на виконавчому комітеті затвердили рішення про електронну систему реєстрації дітей дошкільного віку у ДНЗ у місті Львові. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

Беручи до уваги листа Міністерства освіти і науки, молоді та «Про Методичні рекомендації щодо створення уніфікованої системи електронної реєстрації дітей дошкільного віку», з метою забезпечення чіткості і прозорості зарахування дітей дошкільного віку до дошкільних навчальних закладів м. Львова, визначення послідовності набору дітей дошкільного віку з подальшим обліком у дошкільних навчальних закладах м. Львова.

«Зараз відбувається зарахування дітей до дитячих навчальних закладів. На електронній системі реєстрації є більше, ніж 19 тис. заявок, а зарахувати до наших дошкільних навчальних закладів ми можемо орієнтовно 5-6 тис. дітей. Тобто, брак місць у ДНЗ надалі існує. У місті Львові нараховується 97 дошкільних навчальних закладів.

Електронна система реєстрації – це прозорий процес. Кожен виходить в однакових умовах при поданні заявки в електронній системі реєстрації у ДНЗ.

Заявки можна подавати через рік після народження дитини», – зазначила Зоряна Хонько, в.о. начальника управління освіти ЛМР.

Читайте також: Як осучаснити дитячі садки Львова. Три ідеї

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!