У Львові затвердили межі індустріального парку «Сигнівка»

4727 0
Депутати міської ради прийняли ухвалу про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Північній.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Сьогодні, 26 жовтня, депутати ЛМР затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею майже 52 га на вулиці Північній у промисловій зоні «Сигнівка» для створення індустріального парку, повідомляє прес-служба ЛМР.

Крім того, у Львові проведуть відкритий конкурс, щоб обрати компанію, яка керуватиме парком. Переможцю нададуть ділянку в оренду на 30 років. Для участі в конкурсі компанія має бути зареєстрована у Львові.

Як повідомлялося раніше, індустріальний парк мають почати будувати у 2019 році. Очікується, що в ньому буде до 6 тисяч робочих місць. На цій території працюватимуть підприємства фармацевтичної  та машинобудівної галузей, а також легкої промисловості, енергозбереження тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!