У Львові затвердили містобудівні умови для 10-ти об’єктів. Перелік

4000 0
1 листопада виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на будівництво багатоквартирних житлових будинків, торгового центру, храму з каплицею, трансформаторних підстанцій і розподільчого пункту, гаража та реконструкцію квартир з розширенням.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Зокрема, виконавчий комітет прийняв такі рішення:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво гр. Громиком В. В. багатоквартирного житлового будинку з критою автостоянкою для мешканців будинку зі знесенням існуючого будинку на вул. Варшавській, 89.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво 1-м окремим відділом капітального будівництва ДПСУ трансформаторних підстанцій (ТП-1, ТП-2 на генплані) і розподільчого пункту (РП-1 на генплані) для обслуговування кварталу багатофункціонального житлового комплексу на вул. Володимира Великого, 10.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію квартир №№ 10, 11, 12, 13 з розширенням гр. гр. Ярошенком О. С., Борисовською 3. М., Кульчицьким Ю. І., Кульчицькою О. В. за рахунок приєднання горища з надбудовою стіни дворових фасадів та влаштування балконів на вул. М. Заньковецької, 1.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво релігійною громадою Української автокефальної православної Церкви святого архідиякона Стефана храму та каплиці на вул. І. Миколайчука.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Патриаком» багатоповерхового житлового будинку № 1 кварталу житлової забудови із супутніми об'єктами соціально-побутової інфраструктури на вул. Скляній, 15.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Патриаком» багатоповерхового житлового будинку № 2 кварталу житлової забудови із супутніми об'єктами соціально-побутової інфраструктури на вул. Скляній, 15.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Патриаком» багатоповерхового житлового будинку № 8 кварталу житлової забудови із супутніми об'єктами соціально-побутової інфраструктури на вул. Т. Шевченка, 60.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Патриаком» торгового центру з підземним паркінгом кварталу житлової забудови із супутніми об'єктами соціально-побутової інфраструктури на вул. Т. Шевченка, 60.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво гр. гр. Серватяком P. І. Та Серватяком В. І. багатоквартирного житлового будинку з автостоянкою у відкритому просторі під будинком у 8-му Скнилівському провулку, 6 зі знесенням існуючого житлового будинку.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію гр. Луньо П. С. Квартири № 5-а на вул. Стрийській, 108-в з розширенням за рахунок простору горища

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво фізичною особою – підприємцем Кулиничем В. І. гаража на 2 машино-місця на вул. Б. Хмельницького, 207.

Читайте також: У Львові інспекція ДБК вимагає знесення 5-ти «самобудів»

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!