Політична реклама

У Львові затвердили перелік вулиць, витрати на які у 2012 році виділятиме місто

1393 0
8 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік об’єктів, видатки на які у 2012 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку та цільового фонду розвитку соціальної інфраструктури м. Львова. В бюджет, окрім іншого, заклали кошти для проведення капітального ремонту низки вулиць.

Зокрема у бюджеті розвитку на реконструкцію Наукової (від Кульпарківської до Тролейбусної передбачено 3,6 млн грн, на будівництво шляхопроводу на перетині вул. Наукової – Княгині Ольги – 5 млн грн. На будівництво вул. Вернадської – 5 млн грн. Ще майже 11 млн грн заклали на будівництво вул Ряшівської. На ремонт вул Личаківська (від Пасічної до межі міста) – 3 млн грн. Також передбачено 559 тис. грн на проведення капітального ремонту вул. Скорини.

Також закледені кошти на реконструкцію вул. Шевченка, Сахарова від вул. Княгині Ольги до Стрийської та вул Антоновича, вул. Героїв УПА – майже по 2 млн на кожну, - повідомляє "Гал-інфо".

На реконструкцію вул. Промислової, вул. Шевченка від Городоцької до Левандівської – трохи більше 300 тис грн на кожну.

На будівництво транспортного вузла на перехресті Городоцька – Шевченка заклали 4,6 млн грн.

Окрім того, заплановано використати 6 млн грн на реконструкцію із закупівлею тротуарної плитки для пр. Свободи (від Городоцької до Вороного).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!