Не більше двох годин: львів'яни зможуть лишати малечу в дитячій кімнаті Ратуші. Правила, графік

3526 0
Порядок тимчасового перебування дітей у дитячій кімнаті, яка функціонуватиме при Центрі надання адміністративних послуг, виконавчий комітет затвердив вчора, 10-го лютого. Тут матимуть змогу тимчасово перебувати діти відвідувачів, депутатів і працівників міської ради Львова.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

«Сам порядок передбачає знаходження дитини на території дитячої кімнати не більше 2-ох годин. Батьки або супроводжуючі особи несуть повну відповідальність, і зобов’язані за 10 хвилин до кінця перебування дитини повернутися і забрати її. Також затверджено бланк заяви, згідно з якою дитина лишається у дитячій кімнаті, з контактами і зобов’язаннями про догляд дитини. Кімната призначена для дітей, віком від 3-х до 7-ми років», – розповіла директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Для того, щоб тимчасово влаштувати дитину у дитячу кімнату, слід оформити відповідну заяву та отримати її копію (оформити таку заяву та залишити  дитину можуть тільки ті особи, які досягнули 18-ти річного віку). Також передумовою для перебування дітей є відсутність у них будь-яких інфекційних захворювань, – повідомляють у прес-службі Львівської міськради.

Читайте також: 19 дружніх до дітей закладів харчування у Львові. Перелік 

Одночасно у кімнаті може перебувати не більше 7-ми дітей не довше, аніж упродовж 2-ох годин. Якщо після 2-ох годин батьки не забирають дітей, то інформацію передають до поліції.

Для дітей у такій кімнаті передбачені творчі заняття під наглядом спеціалізованого вихователя. Перебування інших відвідувачів на території дитячої кімнати є забороненим. Також категорично заборонено приносити з собою їжу. Кімната працюватиме у будні дні з 9:00 до 17:30 год. Її послуги є безкоштовними.

Нагадаємо, раніше планувалось, що щонайперше, кімнату створять для людей, які відвідують ЦНАП та стоять там у черзі, а кімната має запрацювати у квітні 2017-го року. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!