У Львові затвердили умови кредиту для впровадження е-квитка

2146 0
Сьогодні, 20 жовтня, у міськраді ухвалили умови кредиту для впровадження е-квитка у Львові, який надасть місту Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Серед прийнятих депутатами рішень є такі:

-  обсяг кредиту становитиме 10 млн євро;

- термін – 13 років з пільговим періодом 3 роки після підписання кредитного договору;

- кошти спрямують на придбання автоматизованої системи збору плати за проїзд, основних засобів, відповідного програмного забезпечення тощо;

- реалізувати проект планують за 2 роки;

- кредит нададуть під муніципальну гарантію, офіційний позичальник – ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, минулого тижня виконком Львівської міськради надав висновок щодо доцільності залучення ЛКП «Львівавтодор» кредиту від ЄБРР для реалізації проекту впровадження е-квитка у громадському транспорті Львова.

Додамо, що кредитні кошти підуть на обладнання, яке встановлять у кожному транспортному засобі; облаштування необхідних пристроїв на зупинках, щоб пасажири могли купувати чи поповнювати транспортні картки; створення Центрів обслуговування пасажирів для комунікації та реагування; запровадження колл-центрів й ремонтних підрозділів, які обслуговуватимуть систему е-квитка.

Читайте також: Скільки коштуватиме проїзд після запровадження е-квитка у Львові.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!