Політична реклама

У Львові затягується ремонт вулиці Шевченка

1175 0
Казначейство уже кілька місяців не проплачує коштів на ремонти доріг у Львові. Через це ремонти затягуються.

Вулицю Шевченка почали ремонтувати ще влітку, а ремонт триває досі, інформують Головні новини Львова. Підрядник, який проводить роботи, каже, що через борг казначейства в нинішній ремонт вкладають свої гроші.
 
Зараз на вулиці працює лише 10% від необхідної кількості працівників. Грошей бракує не лише на будівництва, а й на утримання вулиць.
 
«Ситуація складна з місяця в місяць. Немає за що купити плитку», – зазначила голова профкому ШРП Личаківського району Марія Федик.
 
Не допомогли і пікети під казначейством. Восени двірники двічі вимагали виплатити їм зарплату. Наразі борг тільки у Личаківському районі – 225 тисяч гривень.
 
Міський голова Андрій Садовий сказав, що працівники ЛШЕД (лінійно шляхоексплуатаційні дільниці) від серпня не отримували зарплати. 
 
Наразі казначейство заблокувало для міста майже 50 мільйонів гривень. Нагадаємо,через непроплати казначейства не могли почати ремонт вул. Шевченка.
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!