Політична реклама

У Львові завершують будівництво тепловиводу на вулиці Луганській

1181 0
Львівтеплоенерго закінчує будівництво ІІ тепловиводу від ТЕЦ-1, будівництво якого розпочалось ще у радянські часи.

Цей тепловивід має покращити надання послуг опалення та гарячого водопостачання для мешканців Нового Львова, Сихівського та Личаківського районів Львова, - інформує Вголос.

Від ТЕЦ-1 відходять три тепловиводи, через які теплоносій транспортують до районних котелень та ЦТП. Зараз працюють лише І та ІІІ тепловиводи.

Як зазначив директор Львівтеплоенерго Степан Пакіж, ІІ тепловивід планують запустити у дію з 1 вересня, це дозволить розвантажити ІІІ тепловивід, який відслужив близько 50 років.

Тепловивід буде подавати гарячу воду, а в період опалювального сезону по ньому також можна буде подавати тепло, – зазначив Пакіж.

ІІ тепло вивідрозпочали будувати у 1980-х роках, однак не завершили. Його перший проект був розроблений у Росії, однак будувати розпочали поляки. Потім роботу продовжила львівська фірма, яка майже завершила будівельну частину. У 90-х роках поклали перші труби, однак у 1993 році роботи зупинились.

Крім того, Степна Пакіж наголосив, що у вересні на ТЕЦ-1 запустять ще один паровий котел, тепло з якого пускатимуть добудованим тепловиводом, це дасть можливість виробляти електроенергію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!