У Львові відкриють з’їзд із Сихівського моста на вулицю Хуторівку. Фото

8477 0
У рамках проекту «Трамвай на Сихів» у Львові збудували ще один з’їзд, який з’єднує Сихівський міст із вулицею Хуторівкою.
Фото: Петро Ткачишин

Фото: Петро Ткачишин

Як розповів Tvoemisto.tv директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, основні роботи на з'їзді вже завершені, дорогу планують відкрити до кінця місяця. 

«Через два тижні ми мали би його відкрити для проїзду. Було питання щодо опор, які ми ще будемо встановлювати. Мабуть, вже у наступному проекті, під час реконструкції вулиці Хуторівки або коли будемо будувати нову лінію сихівського тролейбуса. Ті опори використаємо для освітлення і під контактну мережу», – зазначив він.

Читайте також: Як трамвай на Сихів відправляли в першу путь. Фоторепортаж, відео

Нагадаємо, як зазначала раніше у коментарі Tvoemisto.tv Вікторія Фалюта, заступниця директора з фінансових питань ЛКП «Львівавтодор», з’їзд будують за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР): у межах дофінансування, яке надали для заміни колектора на вулиці Стуса та укріплення Сихівського моста для руху трамваїв. Загальна вартість проекту «Трамвай на Сихів» становить понад 25 мільйонів євро. Останній платіж Львів сплатить у 2024-му році

схему надали у ЛКП «Львівавтодор»

Підготувала Юлія Сабадишина,
фото Петра Ткачишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!