На площі Двірцевій завершують перший етап реконструкції. Актуальні фото

5178 0
Підрядники вже замінили водогони, забрали всі «повітряні» дроти, а також проклали нову телефонну мережу.

У Львові звершують перший етап реконструкції площі Двірцевої. Тут уже замінили водогони, забрали всі «повітряні» дроти, а також проклали нову телефонну мережу. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Уздовж трамвайної колії облаштували 4 платформи для висадки і посадки пасажирів трамваїв, 2 платформи для пасажирів автобусів, збудували диспетчерський пункт та продовжують облаштовувати фонтан-потічок. Раніше у  коментарі Tvoemisto.tv заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий зазначав, що до кінця листопада першу частину площі відкриють. 

Наступного року планують завершити роботи на вулиці Чернівецькій. За словами міського голови Андрія Садового, проект вже отримали та віддали на експертизу. Водночас приватний інвестор під сквером будуватиме підземний паркінг.

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня. Другий етап реконструкції розпочали 22 березня: закрили автостанцію та перенесли її за двома локаціями. З 26 березня для проїзду закрили праву частину вулиці Чернівецької, а на лівій організували реверсний рух. У травні на площу перестали курсувати трамваї.

Вартість робіт, які виконує ТзОВ «Онур Конструкціон», становить 165,5 млн гривень без урахування підземного паркінгу. Проект виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку», за яким на площі розділять потоки громадського та приватного транспорту, облаштують велодоріжки, озеленення та перенесуть зупинки громадського транспорту ближче до залізничного вокзалу. 

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!