Політична реклама

У Львові завершують прокладати каналізацію на вулиці Купчинського

1470 0
У Львові продовжують каналізувати вулиці, де досі не було систем водовідведення або вони перебувають в аварійному стані.

Зокрема, такі роботи завершують на вул. Купчинського. Каналізування у Львові проводять за кошти міського бюджету, хоча два роки тому прем’єр-міністр Микола Азаров обіцяв вирішити цю проблему державним коштом.

Загалом, на сьогодні у Львові 5% вулиць не каналізовані.

На вул. Р. Купчинського прокладають колектор довжиною 145 м, з бюджету міста на ці роботи виділили 415 тис. грн. Наступного року  планують другий етап – прокласти ще 150 метрів мережі.

За словами міського голови Андрія Садового, роботи на вул. Купчинського фінансують у співпраці з мешканцями: за міські кошти прокладають колектор, а мешканці своїм коштом роблять лише приєднання до будинків.

Також цього року завершують каналізування 1 100 м вулиці Голубця.

«Крім того, ми виготовили проектну документацію на каналізування вул. Брюховицької, це – мікрорайон Рясне. Будемо планувати ці роботи на 2014 рік», – сказав в. о. директора департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури Львівської міськради Володимир Олійник.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!