На правах реклами

У Львові завершили будівництво масштабного Логістичного центру площею 48 тис. кв. м

6431 0
Урочисте відкриття комплексу відбудеться навесні разом із початком нових проєктів Alterra Group.

Девелопер Alterra Group завершив будівництво масштабного проєкту у Львові. Компанія здала в експлуатацію всі черги Логістичного центру Port, площею 48 тис. кв. м.

Зазначається, що будівництво центру розпочали ще 16 червня 2021 року. Під час війни Alterra максимально прискорила темпи, аби українські підприємці змогли якомога швидше оселитися в нових приміщеннях та відновити роботу.

«Ми ставили собі виклики, не зупинялися і рухалися вперед, – говорить засновник компанії Alterra Group Дмитро Ковальчук. – Збільшили кількість працівників на будівельному майданчику до двохсот осіб щоденно. Запланували звести сьому чергу площею 12 353 кв. м. упродовж півроку – і дотримали слова. Вивозили будівельні матеріали з територій, де велися бойові дії, під час повномасштабної війни ввели в експлуатацію чотири черги будівництва, а це – 37 590 кв. м. Ми не зрадили своїм принципам та створили красивий логістичний комплекс, який виглядає навіть краще, ніж на макеті». 

Сьогодні Port наповнюється життям: користувачі вже повноцінно працюють, на майданчику завершуються оздоблювальні роботи, у фінальній стадії – ландшафтний дизайн із розміщенням штучного озера. Урочисте відкриття комплексу відбудеться навесні разом із початком нових проєктів Alterra Group.

«Для нашої компанії Port – це перший проєкт такого масштабу. Він був певною мірою ризиковим, оскільки раніше нас такий формат ніхто не втілював, – зазначив Дмитро Ковальчук. – Створювали об’єкт з огляду на потреби ринку, і ця гіпотеза спрацювала на сто відсотків. Ринок відповів грошима: сьогодні майже всі площі у PORT продані або здані в оренду».

Засновник Alterra Group додав, що компанія уже в процесі реалізації проєкту детальніше оцінила структуру попиту та планує продовжити будівництво Центру: «Ми довели, що Port потрібен Львову, тож сподіваємося, що невдовзі ця метафора стане у пригоді іншим містам України та Європи. Цьогоріч Alterra Group відкриває представництва у Польщі та Чехії, а також готує ще один великий проєкт у Львові».

Логістичний центр Port розроблений як комплекс із продуманою інфраструктурою, високими стандартами будівництва та сучасною архітектурою. Концепція об’єднала чотири термінали складської логістики, торгові площі з транспортною доступністю та паркінгами, інноваційний бізнес-центр, супермаркет, аптеки, заклади харчування й зелені зони. Port вигідно розташований поруч із головними транспортними артеріями, що сполучають Львів з іншими містами України та прикордонними містами ЄС. Нова для України бізнес-модель передбачає купівлю або оренду торгових приміщень із можливістю адаптації під власну справу, а також єдину систему керування й експлуатації.

ТОВ «Альтерра Груп»/Alterra Group – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та керуванні комерційною нерухомістю «під ключ». У портфелі компанії – 35 об’єктів загальною площею 175 тис. кв. м. Серед них – складські та виробничі комплекси, бізнес-центри, торгові та торгово-розважальні центри.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!