Політична реклама

У Львові завершили ремонт на вулиці Виговського

1114 0
Як повідомляють у Залізничній районній адміністрації, вчора, 12 листопада, завершили ремонт дорожнього покриття на вул. Виговського від вул. Городоцької до вул. Головатого.

На дорозі зрізали старе покриття та поклали новий асфальт, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Ми замінили дорожнє полотно на ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Головатого. Ремонтні роботи на вулиці Виговського вдалось зробити лише зараз через те, що авансовий платіж на закупівлю будматеріалів казначейство перерахувало тільки два тижні тому. Загальна вартість робіт - 1,8 млн грн, а площа робіт - 8,3 тисячі квадратних метрів», - розповіла Ірина Гримак, в.о. голови Залізничної районної адміністрації.

Також на дорозі буде намальована розмітка для велосмуги, оскільки ширина дорожнього покриття на ділянці вулиці Виговського не дозволяє зробити окремої велодоріжки. Велосмугу нанесуть за тиждень, відповідно до технологічних вимог.

До ремонтних робіт було залучено 10 одиниць техніки та 30 людей. Роботи проводила компанія «Онур». У комплекс ремонтних робіт увійшло: зрізання 7-сантиметрового шару дороги, заміна зруйнованих бордюрів та вкладання нового дорожнього полотна. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!