У Львові завершив роботу Різдвяний ярмарок

1981 0
Сьогодні розпочався демонтаж дерев’яних будиночків на площі Ринок та на проспекті Свободи. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: turisimo.cz

фото: turisimo.cz

На Різдвяному ярмарку традиційно працювали три сектори: виставка-продаж товарів та виробів народних майстрів, гастрономічний сектор із стравами національних кухонь та «Територія різдвяного настрою».

Для гостей цьогоріч була підготовлена насичена програма: відкриття ярмарки та міської ялинки, святкування католицького Різдва, проект «100 вертепів», фестиваль «Спалах Різдвяної звізди» та хода звіздарів.

«Напередодні Різдва на ярмарку започаткували ще одну дуже хорошу традицію – провели традиційну передріздвяну вечерю просто неба, аби якомога більше людей дізнались давні традиції святкування Різдва. Вперше відбувся Міжнародний Різдвяний фестиваль, де протягом двох днів фольклорні колективи та етно-гурти з Польщі, Литви, Чехії та України колядували разом із львів’янами та гостями нашого міста. І за доброю традицією, на завершення Різдвяних свят та у останні дні роботи ярмарку тут відбувся конкурс льодових скульптур», – повідомила компанія «Львівські ярмарки».

«Компанія «Львівські ярмарки» співпрацює з реабілітаційним центром «Патріот», тож на Різдвяному ярмарку працювала крамничка із свічками та іконами, які виготовили бійці, що повернулись із зони АТО. Також підприємці-учасники ярмарку долучились до допомоги потребуючим дітям – передали подарунки у дитячий будинок у селі Сасів Золочівського району Львівської області», – додали організатори.

Нагадаємо, Різдвяний ярмарок працював протягом 40 днів, з 12 грудня 2015 року до 19 січня 2016 року.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!