Завтра у Львові прощатимуться із Героєм Тарасом Матвіївим

2107 0
Прощання у Львові відбудеться у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.
Фото: 24 ОМБр імені короля Данила

Фото: 24 ОМБр імені короля Данила

Завтра, 14 липня, прощатимуться із загиблим на Донбасі мешканцем Львівщини Тарасом Матвіївим. Спершу з ним прощатимуться на Майдані Незалежності, після чого захисника перевезуть до Львова. Прощання попередньо відбудеться у другій половині дня у Гарнізонному храмі Петра і Павла. Про точний час буде відомо згодом. Про це повідомили Тvoemisto.tv у пресслужбі ЛОДА.

Поховають бійця у середу, 15 липня, у Жидачеві, звідки він родом.

Зазначимо, що сьогодні, 13 липня, президент Володимир Зеленський посмертно присвоїв Тарасу Матвіїву звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

Нагадаємо, молодший лейтенант Тарас Матвіїв загинув увечері 10 липня, коли бойовики обстріляли українські позиції в районі села Троїцьке Попаснянського району Луганської області. Одна з мін потрапила в бліндаж, де було двоє вояків. Тарас Матвіїв витягнув двох своїх бійців назовні й відніс у безпечне місце. У цей час ще одна міна впала на позицію й осколками смертельно поранила Тараса.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!