У Львові збільшать кількість блокпостів

3798 0
Зараз у Львові є 13 блокпостів, ще 8 – по області.
Фото: Нацгвардія України

Фото: Нацгвардія України

Щоб повністю взяти під контроль в’їзд та виїзд громадян за межі Львова, у місті планують збільшити їх кількість. Про це під час сьогоднішнього брифінгу зазначив капітан поліції Дмитро Міхалець.

Читайте також: Диверсанти можуть розкидати вибухівку під виглядом іграшок. Що робити, якщо знайшли підозрілий предмет

За його словами, зараз у Львові розгорнули 13 блокпостів і ще 8 по області.

Що стосується встановлення встановлення самовільних постів, то їх Дмитро Міхалець порадив не організовувати.

«Не займайтесь самодіяльністю. Наших сил вистачає, щоб забезпечити безпеку в місті та області. На блокпости будуть надалі залучатися представники територіальної оборони. Тому краще усі свої добрі наміри спрямувати до патрулювання біля об’єктів критичної інфраструктури, адже це куди ефективніше. Вже під час таких патрулювань можна помітити підозрілих осіб та викликати поліцію», – каже Дмитро Міхалець.

Загалом зараз уночі вулиці Львова патрулюють більше тисячі працівників поліції.

Тих, хто хоче долучитися до патрулювання міста, варто звернутися в райдержадміністрацію чи територіальну громаду та подати свою кандидатуру. Згодом усіх, хто зголосився, розподілятимуть по об’єктах.

Нагадаємо, що у Львові та громаді – при в’їзді та виїзді – з 26 лютого почали встановлювати блокпости. Про те, як записатися до лав Сил тероборони, читайте у матеріалі

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!