У Львові збільшать кількість службових паркомісць

1326 0
Найбільше паркомісць планують влаштувати у районі перехресті вул. Луганської – вул. Козельницької.

У Львові збільшать кількість службових паркомісць. Відповідне рішення ухвалили депутати ЛМР на пленарному засіданні 22 квітня.

До департаменту економічного розвитку надійшли звернення ТзОВ «УПГ-Айндомме-2», ТзОВ «Сепіа рент», ТзОВ «Юридична компанія «АД Астра», РО «УКУ Української Греко-Католицької Церкви», ПП «Кобра-сервіс», ТзОВ «Гал-залізобетон» про облаштування паркомісць.

Читайте також: У міськраді розповіли, чи буде підземний паркінг біля Залізничного вокзалу

Відповідно до ухвали, суб’єктам господарювання, які звернулись щодо облаштування майданчиків для паркування за адресами, у двомісячний термін треба укласти з управлінням транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури договори про використання земельних ділянок.

Доповнення до переліку:

Личаківський район:

вул. Романчука, 2 – 3 паркомісця;

Сихівський район:

вул. Професора Буйка (біля будинку на вул. Панаса Мирного, 24) – 6 паркомісць;

вул. Козельницька (район перехрестя вул. Панаса Мирного – вул. Івана Франка) – 21 паркомісце;

вул. Луганська – вул. Козельницька (на розі) – 42 паркомісця;

Франківський район:

вул. Володимира Великого, 117 – 23;

вул. Трускавецька – 3;

Нагадаємо, що у системі Prozorro оголосили тендер, аби залучити юридичного та технічного радників для підготовки пілотного проєкту з будівництва підземного багаторівневого паркінгу на пл. Петрушевича у Львові. Детальніше читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!