У Львові збільшать ставку збору за місця для паркування

1691 0
З 1-го січня 2018-го року збільшиться ставка збору за місця для паркування.
фото: vi.ill.in.ua

фото: vi.ill.in.ua

 Відповідний проект ухвали підтримали 42 депутати Львівської міської ради під час сьогоднішнього сесійного засідання. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомила директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич, пропонується збільшити розмір ставки збору за місця для паркування на майданчиках у 2-й зоні паркування – з 0,015 до 0,020 відсотка мінімальної заробітної плати.

Читайте також: В Україні хочуть запровадити жовті номери для ліцензованих перевізників

При перегляді ставки прогнозована сума збору за місця для паркування, яку необхідно буде сплатити оператору за користування майданчиком у 2-й зоні, збільшиться з 165,6 грн. до 220,8 грн. за одне парко-місце в місяць.

Прогнозований розмір збільшення надходжень зі сплати збору за місця для паркування до міського бюджету становить 1,1 млн. грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!