Політична реклама

У Львові збільшилася кількість злочинів

1220 0
Впродовж минулої доби, 5 березня, на території Львова було зафіксовано 30 злочинів.

Зокрема, було зареєстровано 17 крадіжок особистого майна, в тому числі 1 квартирна крадіжка, - повідомили у прес-службі Львівського міського управління міліції.

Також було скоєно вбивство і зафіксовано 6 фактів шахрайства.

У міліції зазначили, що впродовж доби до охорони громадського порядку було залучено 588 осіб, з яких 383 - працівники міліції та 205 - активісти Народної самооборони. До забезпечення громадського порядку долучились 60 курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ. З числа охоронців правопорядку 202 особи патрулювали впродовж дня, 386 – в нічну пору.

Разом із пішими патрулями спокій в місті охороняли 16 автопатрулів з числа правоохоронців та внутрішніх військ. Також на патрулювання міста виїхали 44 екіпажі Автосотні.

Як інформувало Твоє місто, 5 березня двоє невідомих з вогнепальною зброєю пограбували пункт обміну валюти. Грабіжники підстрелили касира, якого шпиталізували у важкому стані. У лікарні чоловік помер.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!