У Львові збільшили кількість вагонів одного з електропоїздів

3105 0
Електропоїзд Львів-Сянки отримав додаткові вагони.
фото: facebook.com/trafficlviv

фото: facebook.com/trafficlviv

Відтепер о 17:55 год. за маршрутом Львів−Сянки та прибуттям у Львів із Сянок об 07:03 год. електропотяги курсуватимуть у складі не 4-х, а 8-ми вагонів. Повідомляють у прес-службі залізниці.

Причиною збільшення пасажиромісткості даного напрямку стала популярність такого маршруту. Відтак, завдяки моніторингу проданих квитків на найбільш пікові години, а саме 07:03 та 17:55, було ухвалено рішення збільшити кількість місць вдвічі.

Читайте також: Львівська залізниця запустить 5 додаткових потягів

Проте, одну пару поїздів на дільниці Львів–Сянки, а саме: № 6023 Львів−Сянки з відправленням із Львова об 12.38 год та №6020Сянки−Львів з відправленням із Сянок об 11.52 год., все ж довелось відмінити із-за малонаселеності поїздів. Так, проаналізувавши курсування електропоїзда встановлено, що середньодобовий продаж проїзних документів на цей поїзд становив  30% населеності поїзда у 4-вагонному складі.

Однак, на цей час на  дільниці Львів−Сянки−Львів залишились курсувати ще чотири пари електропоїздів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!