У Львові збудують частину вулиці Ряшівської

5501 0
Львівавтодор отримав дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки біля Львівського аеропорту для будівництва дороги.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

У Залізничному районі Львова виділили земельну ділянку для будівництва частини дороги вулиці Ряшівської (проектованої) від вулиці Кульпарківської до вулиці Патона. Відповідне рішення ухвалили на сесії Львівської міської ради сьогодні, 15 лютого, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Згідно з ухвалою, ЛКП «Львівавтодор» отримав дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,250 га, під облаштування дороги. Наразі ця територія має сільськогосподарське призначення, де відсутні будь-які об’єкти нерухомого майна. Нова автомагістраль має розвантажити прилеглі вулиці Виговського та Володимира Великого.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv речник Львівавтодору Олексій Хміль, йдеться про територію вздовж Скнилівського парку. Нині там розташована пішохідна стежка, якою користуються мешканці мікрорайону.

Нагадаємо, на початку 2013 року на одній із ділянок поблизу вулиці Ряшівської планували побудувати спорткомплекс до «Євробаскету – 2015», який мав відбутися у Львові. Будівництвом мало займатися ТОВ «Юнайтед баскетбол інвестменс». Однак через рік ФІБА-Європа прийняла рішення перенести турнір із України. Відтак арену планували добудувати до «Євробачення-2017», яке проходило в Україні, а одним із міст-претендентів, яке могло приймати міжнародний музичний конкурс був Львів. Утім стадіон збудували лише на 25% та заморозили будівництво. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!