У Львові збудують два офісні центри. Візуалізація

6254 1
Офісні центри з’являться на Сихові та у Шевченківському районі.

Виконавчий комітет ЛМР видав містобудівні умови та обмеження на будівництво двох офісних центрі у місті. Відповідне рішення прийняли під час засідання 7 вересня.

Так, будівельно-інвестиційна компанія «Рубікон Груп» реконструює існуюче приміщення на вулиці Липинського, 36 під офісний центр. Висота будівлі становитиме 30 метрів. На першому поверсі розташовуватиметься кафе.

За даними Youcontrol, це підприємство займається будівництвом житла. Відомо також, що компанія зводить житловий комплекс у Винниках. Її власниками є Марта та Тарас Іваньо.

Читайте також: Поблизу церкви св. Параскеви у Львові збудують скляний офісний центр. Візуалізація

У Сихівському районі, поблизу заводу «Іскра», зведуть офісно-розважальний центр. Відповідний дозвіл отримало ПП «Цифрова Вежа», яка будуватиме на вулиці Морозній, 14. Висота офісного центру становитиме 31 метр, або 7 поверхів. Він розташовуватиметься біля готелю «Соната». На території біля офісів розмістять понад 130 паркомісць.

За даними Youcontrol, основний вид діяльності фірми оренда і управління орендованою власністю. Вона зареєстрована в селі Підбірці, а її власниками є Віра Півень та Ігор Машталер.

Нагадаємо, виконком не підтримав рішення про будівництво поблизу вілли Бачевського і запевнив, що не видаватиме дозвіл на зведення будинку поблизу історичної будівлі.

Візуалізація надана ЛМР


Читайте також:
7 Вересня, 2018 20:19
Надія Як цікаво читати про ,,Рубікон груп,,.І що Тарас Іваньо є вже й співвласником . Адже , для рідного сина цей ,,чудо директор,, інвестиційної компанії показує довідки про доходи з мінімальною ЗП , і у судді про аліменти бідкається, що ледве виживає після виплати останніх. Цікаво , чи на робіниках і матеріалах для будівництва він так само економить?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!