У Львові збудують гуртожиток і склади

2493 0
В ЛМР ухвалили рішення про будівництво нових складів, гуртожитку та прокладання каналізації.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Сьогодні, 14-го липня, виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив ряд рішень у сфері містобудування. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Зокрема, було проголосовано такі рішення:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на каналізування ЛМКП «Львівводоканал» району вулиць М. Лучкая, Світлої.

 

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво Національним університетом «Львівська політехніка» студентського гуртожитку та трансформаторної підстанції ТП-6/0,4кВ на вул. Відкритій, 1 біля гуртожитку № 10.

 

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Компанія Інтерстандарт» складу на вул. Т. Шевченка, 323.

 

Читайте також: В геріатричному пансіонаті у Львові проведуть капітальний ремонт

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Транском-Комплекс» виробничо-складського комплексу з адміністративно-побутовим корпусом на вул. Рудненській, 14-А.

 

  • Про відмову фізичній особі – підприємцю Дюкарєву Ю. М. у наданні містобудівних умов та обмежень на будівництво автомийки самообслуговування на п’ять постів на вул. Городоцькій, 321.

 

  • Про відмову у наданні містобудівних умов та обмежень гр. Путас О. І. на коригування другої та третьої черги будівництва постійно діючого ярмарку на вул. Зубрівській, 1-Б, 1-Г.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!